Perlantikan District Manager terbaru LunaStella

Alhamdulillah, LunaStella Group memulakan 2023 dengan perlantikan District Manager terbaru dan empat Unit Manager.

Industri perundingan takaful telah melahirkan ramai usahawan berjaya. Peluang sentiasa terbuka buat mereka yang ingin meningkatkan potensi diri.

Lima anak muda ini adalah testimoni jelas bagaimana kami di LunaStella sentiasa berusaha memastikan mereka yang bersama kami boleh berjaya dengan cemerlang.

Nur Hanan
Nur Hanan (31), District Manager terbaru AIA ini baru berusia 31 tahun. Pemegang Ijazah Srajana Muda Pentadbiran Perniagaan (Pemasaran) UiTM menyertai LunaStella pada tahun 2017. Kini beliau meneraju sebuah kumpulan bersama 4 unit di bawah NourStella Group.

Anna Sofea
Anna Sofea (28) Pemegang Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang, UKM beralih arah ke AIA sebagai agen takaful ketika Covid melanda. Kini beliau menerajui unit baru - NourStella Sky di AIA.

Safra Afina
Safra Afina (32) - Pemegang Sarjana / Master Pengurusan Perniagaan, UPM memilih kerjaya ini selepas tidak mendapat kepuasan sebagai Pensyarah di IPTS. Langkah beliau pada 2019 memang kena pada masanya dan kini beliau mengemudi unit baru NourStella Sky.

Ahmad Husni
Ahmad Husni Mohd Hanif (28), pemegang Diploma Komunikasi Korporat, Kolej University Poli-Tech Mara ini memilih nama VastStella Uno untuk unit baru beliau. Menyertai AIA pada tahun 2020 dan kini mengembangkan sayap membawa Million Dollar Team sebagai unit baru serta melahirkan MDRT.

Shamimie Amni
Nurul Shamimie Amni (30), pemegang Ijazah Usuluddin, UM memilih nama VastStella Amniey untuk unit baru Million Dollar Team beliau. Bermula pada 2020 dan melahirkan MDRT pada tahun lalu.

Tahniah buat semua.

Jika mereka boleh pergi sejauh ini walaupun bermula dengan zero, bagaimana dengan anda?

Jom join Group saya😉

Let’s explore how we can work together.
Kita buat sampai jadi.