Performers LunaStella di KL Hilton

Performers LunaStella di KL Hilton

Segala kesyukuran dipanjatkan ke Hadrat Ilahi atas anugerah tidak tidak ternilai buat diri ini - "associates" LunaStella Group.

Inilah antara wajah-wajah performers LunaStella yang berkesempatan hadir di KL Hilton untuk program 2022 ELITE CONFERENCE DAY.

AIA ELITE ACADEMY telah menjadi penjenamaan tersohor pengambilan perancang takaful / industri di Malaysia. Ia bukan sekadar menyediakan insentif kewangan tetapi menyediakan platform kenaikan pangkat yang jelas. Semuaya diuruskan oleh AIA. Leaders dan associates melaksanakannya dengan lebih fokus ke arah pemantapan prestasi.

Tahniah untuk semua Managers dan Elite Associates yang berjay bersama LunaStella sejak 2019. Masa untuk anda berkembang biak menjadi hebat telah bermula dan teruskan mencipta kegemilangan.

Tiada apa yang lebih membahagiakan seorang Agency Leader selain melihat keharmonian anak cucu cicitnya diiringi dengan prestasi cemerlang dalam menjalani realiti bahtera kehidupan.

Semoga rezeki kita bersama terus bertambah-tambah dan dipermudahkan.

Saya memulakan usaha membina LunaStella dari bawah. Kebanyakan yang menyertai saya sejak saya aktif dalam recruitment (2013 ke atas) adalah insan-insan "fresh", tiada pengalaman dalam industri. Ini baru "gentleman" merekrut 😁 (masuk bakul angkat sendiri ye…poyo 😂).

Jika ada pun, mereka yang hadir bertanya kerana sebelum ini sekadar part time di syarikat lain dan memilih LunaStella untuk membuka lembaran dan mereka ini masih kekal bersama. Alhamdulillah.

Saya yakin dan pasti, ramai lagi bakat-bakat baru boleh diketengahkan untuk berjaya dalam bidang ini bersama LunaStella. Join us now 🥰. Kita bagi ELITE terus 💪✌️

Buat semua associates LunaStella, gunakan peluang ini sebaiknya. Terus maju jaya tanpa ke hadapan. We Support Youuuuu 😁

Hebat Mantap LunaStella 💪